Blogolni Blogosoknak Blogosokról

Igazából ez egy mindenes blog, de főleg játékokról filmekről fog szólni. De ha lesz egy két fontosabb hír, vagy jó poén, közzé teszem azt is. Ez az e-mailom: blogdiktator@citromail.hu. Panasz, oldallal kapcsolatos dolgok, hírek és egyéb dolok beküldése.

Archívum

Szomorú, de igaz

2012.08.09. 11:31 BlogDiktátor

Biztos sokan felettétek a kérdést. Hogy kaphatott ki a magyar vízilabda válogatott 11-9-re az olaszoktól? A válasz egyszerű: KI VANNAK ÖREGEDVE! Ugyan már. Hisz van köztük olyan aki 3 olimpián túl van. Nem lehet ezt örökké. És ez nem a játékosok, vagy kemény Dénes hibája hanem a Magya Vízilabda Szövetség, És az Emberi Erőforrások Minisztériumának hibája, hiszen pénz kérdése. Szinte minden létező pénzt az amúgy, gagyi magyar focira pazarolnak. És azzal nem is törődnek, hogy bizonyos csapatokba új embereket kéne vállogatni, holott valószínűleg lennémek tehetségek akiket ki lehetne próbálni, csak ott vannak az öregfiúk.

Bocsánat, ha megsértettem a Magyar Vízilabda Válogatottat és Kemény Dénest, de ezek tények.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása