Blogolni Blogosoknak Blogosokról

Igazából ez egy mindenes blog, de főleg játékokról filmekről fog szólni. De ha lesz egy két fontosabb hír, vagy jó poén, közzé teszem azt is. Ez az e-mailom: blogdiktator@citromail.hu. Panasz, oldallal kapcsolatos dolgok, hírek és egyéb dolok beküldése.

Archívum

Nethháború ukrajna ellen

2012.08.10. 11:12 BlogDiktátor

,,Az ukrán kormány ellen vonul az Anonymous aktivista-hekker mozgalom, aminek tagjai a Demonoid torrentoldal leállításáért akarnak bosszút állni.,, Jelentette be az Index nevű valami.

És az Anonymus  bekapcsolá gépeiket, hogy rettenthetetlen haraggal lecsapá Ukrajna tüzes szervereire. De Isten mondá: Legyen Lan party! És Lőn Lan party. És ekkor a battlefield 3 Karkand pályáján kirobbaná az apokaliptikus háború. 

Mekkora baromságokra képes egy hekkercsoport. Azt megértem ha a TPB-ért csinálják, de a Demonoidért. Ráadásul nem is az ő oldaluk, egyszerűen csak megvédik a torrentoldalakat. 

,,Az ukrán belügyminiszter közben bejelentette, hogy a Demonoid üzemeltetői hajsza folytatódik. A szerverek ugyan egy ukrán szolgáltatónál voltak, az oldalt azonban Mexikóból irányították, ahol a helyi hatóságok már nyomoznak a kalózoldal fenntartói után.,, 

Ez mekkora kamu. Csak arra volt jó, hogy rá fogják valakire a gyanút, mert ukrajna olyan fejletlen, hogy egy hekkercsoportal szemben nem tudja megvédeni magát. Mi lenne ha kitörne egy háború?(mi is ugyan ebben a slamasztikában lennénk.) 

,,Az Anonymous a túlterheléses támadások mellett azon is dolgozik, hogy a Demonoid minél hamarabb újrainduljon, megmutatva ezzel, hogy a fájlcserét nem lehet rendőrségi razziákkal kinyírni.,,  Sok sikert.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása