Blogolni Blogosoknak Blogosokról

Igazából ez egy mindenes blog, de főleg játékokról filmekről fog szólni. De ha lesz egy két fontosabb hír, vagy jó poén, közzé teszem azt is. Ez az e-mailom: blogdiktator@citromail.hu. Panasz, oldallal kapcsolatos dolgok, hírek és egyéb dolok beküldése.

Archívum

Woman in Black, avagy Potter pálca nékül

2012.08.09. 10:24 BlogDiktátor

Tegnap este megnéztem A fekete ruhás nő című angol-kanadai thrillert, és mit ad isten, a főszereplő Daniel Radcliffe(harry Potter). Mivel a Harry Potter sorozat is bejött ezért rávettem magam hogy megnézzem. Hát mit ne mondjak volt egyszer-kétszer besza behu.

Nade a sztoriról is kéne íni.

Egy fiatal Londoni ügyvéd Arthur Kipps(Daniel Radcliffe) akinek egy 4 éves fia van. Elküldenek egy távoli faluba hogy rendezzen el egy hagyatéki ügyet. Nehezen hagyja ott a fiát hiszen kevés időt tölthet vele, a munkája miatt. ráadásul a felesége belehalt a szülésbe így csak a szolgálólány viselheti gondját míg az apa távol van. Amikor megérkezik a faluba nem fogadják jó szívvel és szálláshoz is nehezen jut. Majd megismerekedik Mr. Daily-vel(Ciarán Hinds: John Carter, Szellemlovas 2,Róma), akivel rövidesen összebarátkozik. Majd kiderül, hogy ő és a felesége(Janet McTeer: Chuchill háborúja) elvesztették egyetlen gyermeküket. A házban ahova Kipps-et küldték furcsa dolgok történnek, egy fekete ruhás nőt lát aki hirtelen eltűnik. Eközben a fiatal ügyvéd rájön a családi titokra, hogy ennek a családnak is meghalt a gyreke, és az asszony a férjet hibáztatta majd megölte magát. Majd beindul a borzongás. a Faluban a gyermekek sorozatosan öngyilkosságokat követnek el, és a házban is egyre furcsább és rémisztőbb dolgok történnek. Majd kiderül, hogy a fia is bajban lehet.

Kritika:

Hm. Nehéz kérdés. Daniel Radcliffe alakítása nem volt rossz. Az a szokásos depresszív, kissé áskálódós forma. Volt pár jelenet ahol a gatyámba csináltam, bár én egy kissé gyenge idegzetű vagyok. A többi nevenics színész is jót alkotott. Hát úgyl átom, a britek erre születtek. Tetszik a sztori, főleg ez az öngyilkosságos séma teljesen bejött. Effektek és látvány. Tetszett. Ez a kissé szürkés kamerafelvétel nagyban hozzájárult a borzongáshoz. Viszont hiányoltam az akciót. Nem volt semmi akció abban hogy Daniel egy baltával a kezében fel le járkál a lakásban. Viszont az ijesztő jelenetek annál jobbak voltak.

Értékelés:

Nos az IMDb 6.6-ot adott neki a 10-ből, DE LESZAROM! Puzsér meg végképp nem érdekel, mert ha a kezébe kerül úgy is lehúzza. Nos szerintem 7.5-öt megérdemel a 10-ből.

Úgy gondolom jó film. Aki szereti a thrillert annak ajánlom, de nem kötelező.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása